MART-in-India.reismee.nl

BEESSIES!!!!!

BEESSIES!!!!!

Kort voor ons vertrek hebben we een snelle inzamelingsactie gehouden van beessies,

de WK-knuffel van een zekere winkel. Dankzij jullie snelle reacties (vooral NN en TR leden bedankt!), hebben we er 190 bij ons en die hebben we gebruikt!

Tussen de thuiskomst van de jongste en de oudste kinderen in, hebben we vele beessies verstopt. Toen de oudsten uit school kwamen kon het spel beginnen!!

Uiteraard hadden ze in de gaten dat wij wat aan het doen waren omdat ze het huis niet meer in mochten, dus de verwachtingen waren hoog gespannen..... Ze kregen de opdracht om een set beessies te verzamelen, bestaande uit 5 oranje of 3 rood/wit/blauw beessies. Dit betekende dat ze onderling moesten ruilen en elkaar helpen. Na een korte uitleg telde Muriel of Aline af en ja.....daar gingen ze! Bij één van de jongens was er zoveel enthousiasme dat hij de plant waar een beessie omheen zat met wortel en al uit de pot trok!!

Als ze een complete set hadden, mochten ze een klein kadootje uitzoeken bij ons op de kamer, variërend van bal tot snoepzakje. Hoe sneller je je set compleet had, hoe eerder je mocht kiezen. Helaas gaf dat uiteindelijk, zowel bij jongens als meisjes, wel wat teleurstelling maar de spanning vooraf, het zoeken en (voor sommigen) de kadootjes, maakten het tot een dol festijn. Wij hebben er in ieder geval veel plezier aan beleefd!